Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

DigiTech Store

Reparació i venda de tecnologia a Caldes de Montbui

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

DigiTech Caldes som una botiga d'informàtica amb especialitat en la reparació i venda de tota mena de productes tecnològics per a ús personal entre els quals trobaràs allò que estàs buscant i, a més, estaràs assessorat sempre per un professional.

El més important per a nosaltres és que cada vegada que vinguis a visitar-nos tinguis la sensació que l'atenció no pot ser millor, per això personalitzem cada cas i li donem la rellevància que mereix. El nostre equip sempre tindrà la resposta indicada per a cada pregunta; eficàcia, professionalitat i rapidesa defineix la nostra forma de treball.

Disposem d'un servei tècnic directe d'Apple i d'un altre per a la resta de marques comunes: Huawei, Xiaomi, Samsung... Podem desplaçar-nos fins a la teva empresa o domicili a solucionar el problema o que ens portis el producte a l'establiment. Et deixem que triïs.

Pel que fa a la part de la botiga, trobaràs un munt de dispositius com ara tauletes, ordiandors, telèfons mòbils, consoles, accessoris i moltes coses més. També tenim articles de segons mà, et podràs encarregar de vendre-ho tu mateix o decidir que ho fem nosaltres. Com a novetat direm que hem habilitat una zona de reciclatge per a productes electrònics.

Si encara no ens coneixes, no dubtis a venir a visitar-nos. A DigiTech Caldes tindràs la tecnologia al palmell de la mà.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Montserrat, 32 08140 Caldes de Montbui Barcelona
Carrer de Montserrat, 32 08140 Caldes de Montbui Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied